PassieWebsite template

Crowdfunder goede doel blogger dieren paarden reizen website Pastures for Horses website

Klik op het plaatje hieronder voor een demo video over dit template:

PassieWebsite demo video thumbnail


Het is een responsief template. Op de mobiele telefoon ziet het er zo uit:

PassieWebsite template
PassieWebsite template
PassieWebsite template

En op iPad-breed of laptop-klein:

PassieWebsite template

PassieWebsite template

PassieWebsite template


Over dit template:


Naam template:
Pastures for Horses (Weiden voor Paarden)

Korte beschrijving:
Een prachtig template voor je crowdfunding, dierenliefhebberij of personal blog bijvoorbeeld over reizen of mode. Zet jezelf neer als crowdfunder of blogger met dit representatieve template.

Geschikt voor:
Wil je bloggen over je leven, bezigheid of goede doel en geld ophalen? We hebben hier gekozen voor een not-for-profit met paardenthema, maar evengoed is het template geschikt voor bloggen over andere goede doelen en allerlei onderwerpen, zoals je leven en werk, reizen, mode, liefhebberij. Op een sympathieke manier kun je over deze onderwerpen al je informatie kwijt en de vormgeving hier op aanpassen.

Aantal pagina’s:
3-5, 6-10, > 10 vraag offerte, Blog. Wil je een shop binnen de website of dat wij meer pagina’s afleveren dan in het voorbeeld, vraag dan offerte.

Aantal producten:
Als je er een shop bij wilt: 1-5, 6-10, 11-25, > 25; vraag offerte voor de shop. Ook bij een crowdfunding of donaties kunnen wij tegen meerprijs betalingsmodulen installeren. Of je kunt koppelen met een door jou gekozen crowdfundingssysteem. In dat geval kun je op je website veel meer informatie kwijt en mooier gestileerd dan op het crowdfundingsplatform.

Styling:
Een mooi afgewerkt, rustig template met een minimal opening, pop up hoofdmenu op de home pagina, paginabrede hoofdfoto’s met paginatitel op de pagina’s en video-, audio- en quote-elementen boven de blogs, afbeeldingengalerij en meer. Minimal elementen zijn de home pagina met hamburgermenu en pop up, een aantal zwart-wit foto’s en zachtgrijze knoppen. De zachtbruine contrastkleur, terug te zien in de links, sluit aan bij de paardenhuid. Het lettertype van de titels is ontleend aan de wapperende paardenmanen en bij het lettertype van de teksten zie je de lange paardenbenen terug. Bij andere onderwerpen kun je de vormgeving daar aan aanpassen.

Lezen:
Lees je ons ebook over hoe je een website opzet?

Aanleveren vooraf:
Eindverantwoordelijke, Doel, Budget, Tijdsbesteding, Deadline


Tags: , , , ,
 
Next Post
School_Computer_Lab-PassieWebsite_600x337_TJ
AI Onderzoek Technologie

6 Gratis tools om te helpen bij je onderzoek