Contact

Heb je een vraag?

Kijk even bij deze eerder gestelde vragen, misschien is daar een antwoord op je vraag te vinden:

Hebben jullie geen goedkopere websites?
Wil je een eigen domeinnaam zonder reclame voor je host, een logische inhoud, een mooi uiterlijk en vindbaarheid van je website? Je betaalt al gauw bij anderen als je dit alles en dus een serieuze website wilt. Wij werken met oerdegelijke software en met in meer dan tien jaar opgebouwde kennis. Maak er gebruik van, je krijgt hier juist waarde voor je geld!
Waar je voor betaalt is voor het ontwikkelen en opzetten, in overleg met jou, van een website, webshop, video of andere dienst. Ook als een template het uitgangspunt is. Een template kun je beschouwen als voorwerk dat wij hebben verricht. PassieWebsite werkt met hoogwaardige software en werkt dit hoogwaardig af, zowel gericht op jouw publiek als esthetisch verantwoord. Daar besteden we tijd en aandacht aan. Je krijgt met je website of webwinkel, etcetera, van PassieWebsite een ‘asset’ die up-to-date is en waar je jarenlang voordeel en plezier van kunt hebben. Voor dit werk en de bestede tijd rekenen wij echt niet veel, als je het ons vraagt, ook niet als je dit vergelijkt op een vergelijkbare markt.
Onderhouden jullie ook websites die anderen dan PassieWebsite gemaakt hebben?
We kunnen je in veel gevallen helpen met WordPress en ClassicPress sites, eventueel ook over HTML-sites. Met een website van ons kun je zelf verder, met of zonder een instructie van ons, afhankelijk van wat je wilt.
Maken jullie ook andere sites dan de templates die hier te vinden zijn?
Ja, er is zoveel mogelijk, dat we dat niet allemaal kunnen laten zien. Kom dus vooral met een voorbeeld dat je mooi vindt.
Hoe maak ik een afspraak voor overleg over een website en kost dat geld?
Neem gewoon contact op via een van de onderstaande mogelijkheden. De eerste orienterende afspraak is gratis tot een uur lang en natuurlijk vrijblijvend.
Hoe lang duurt het voor mijn website of overige dienstverlening af is?
Dat hangt er natuurlijk van af wat je wilt. Een kleine, eenvoudige site moet toch afgestemd worden, dat kan enkele weken duren. Een grotere, gecompliceerdere site kan enkele maanden duren. We moeten elkaar natuurlijk goed spreken: van te voren, tijdens en na. Dat gaat normaal gesproken aan de hand van het projectplan dat we opstellen en met jou invullen. Daarnaast heeft ook invloed of we veel of weinig opdrachten tegelijk hebben op dat moment. In het projectplan maken we een inschatting en tussentijds laten we je weten hoe het gaat en of er meer tijd nodig is. Je hebt uiteindelijk een kwaliteitsproduct dat waarschijnlijk niet zo snel weer aanpassing behoeft (tenzij jouw bezigheden snel veranderen)! Eén en ander geldt ook voor video’s, eboeken, afbeeldingen en andere vormen van dienstverlening, alleen zijn die vaak eerder af dan een website.
Waarom moet ik vooraf betalen?
Het heeft te maken met bescherming van zzp’ers tegen grote, logge of kleine, onwillige of oneerlijke opdrachtgevers. Je gaat een opdrachtverlening aan met ons, dat is anders dan bij koop. Neem eens een kijkje bij onze Algemene Leveringsvoorwaarden.
Krijg ik mijn geld terug als de website/video/audio/andere dienstverlening mij niet bevalt?
Passiewebsite werkt samen met jou naar de website, webshop, video, audio of andere dienst die jij wilt en nodig hebt. Daaraan besteden wij best veel tijd, kennis, materiaal en inspanning. Het bedrag dat je betaalt is een opdrachtsom, een honorarium voor deze diensten. Daarom is er geen sprake van een ‘refund’. Dat is een verschil met koop en gebruikelijk in deze sector. Naderhand kun je zelf verder met je website. Er is dus in die zin niets definitief aan de website, wel aan de aflevering door PassieWebsite. Ook voor de andere diensten geldt een ‘no refund’ policy. Je kunt aanpassingen vragen in het redelijke en tot overdraging van de website dan wel video enzovoorts aan jou door PassieWebsite. Zie verder onze Algemene Leveringsvoorwaarden.

Op de hoogte blijven?

Subscription Form

Staat je vraag er niet bij?

Kijk eerst bij de ‘Eerder gestelde vragen’. Staat je vraag hier niet bij? Check of je antwoord te vinden is in onze Voorwaarden, Vrijwaringsverklaring en Privacybeleid, alle onderaan deze website te vinden. Heb je nog geen antwoord, neem dan contact op over onze dienstverlening via één van de volgende kanalen:

Informatie:

studio@passiewebsite.com

Kennismaking

Boek hier een afspraak voor een oriënterende bespreking.

Klantenservice:

support@passiewebsite.com

Postadres:

PassieWebsite
Postbus 49
2080 AA Santpoort-Zuid


Signal

Je kunt ons appen op Signal, de veilige berichtenapp. Klik op het icoontje om je in te schrijven.

Feedback:

Help ons onze dienstverlening te verbeteren door in 2 minuten ons feedback-formulier in te vullen.

Contactformulier

Bekijk het rijtje links (desktop) of hierboven (mobiel) of er iets van toepassing is op je vraag. Als je vragen hiermee niet zijn beantwoord, dan kun je onderstaand formulier invullen.
Geen spam. Alleen zaken die onze dienstverlening betreffen worden beantwoord.

ContactformulierPassieWebsite is een handelsnaam onder PROquint Maatschap, KvK Amsterdam 34151569, BTW-nr NL820264076.B01